Karriere

Cermaq Norway har virksomhet langs kysten av Nordland og Finnmark, og har i overkant av 500 dedikerte og dyktige ansatte. Vil du bli en av oss? Enten du søker lærlingeplass, er nyutdannet eller rett og slett ønsker å utvikle din karriere, kan vi tilby mange og spennende jobbmuligheter.

Bilde av ansatte som hopper foran kontorbygget i Nordfold i Steigen

Å jobbe i Cermaq

Å produsere sjømat er ikke bare en jobb, det er en livsstil, et verdivalg. Vi produserer fisk, levende dyr som vi har ansvar og omsorg for. Vi produserer bærekraftig mat fra havet, mat som bidrar til et næringsrikt kosthold og en sunn planet. De fleste av våre ansatte bor i distriktene, og mange har sin arbeidshverdag ute, i nydelig natur, og under vekslende værforhold. Men vi har alle én ting felles: Vi produserer sjømat for en sunn fremtid.

Ledige stillinger

Å produsere sunn mat på en bærekraftig måte er meningsfullt arbeid. I vår verdikjede fra smolt til filet er det mange ulike arbeidsoperasjoner som er nødvendige. Fellesnevneren er kompetanse.

Cermaq BB2021 41
Cermaq BB2021 29

Stillingskategorier

I vår produksjon fra smolt til filet er det mange ulike arbeidsoperasjoner som er nødvendig for å produsere sunn mat på en trygg måte. Kompetanse er fellesnevner enten det dreier seg om røktere, fiskehelseeksperter, slakterioperatører, båtførere, selgere eller andre stillinger eller ansatte.

Kontakt HR

Arctic people

HR

Kontakt HR

norway.hr@cermaq.com