Karriere

Et hav av muligheter

Å produsere sunn mat på en bærekraftig måte er meningsfullt arbeid. I vår verdikjede fra smolt til filet er det mange ulike arbeidsoperasjoner som er nødvendige. Fellesnevneren er kompetanse.

Cermaq BB2021 10

Vi søker lærlinger i Akvakulturfaget i Finnmark

Cermaq Norway Finnmark er på utkikk etter flere unge talenter som har et engasjement for faget og et ønske om en karriere i næringen. Vi har flere ledige lærlingeplasser i regionen og har god erfaring med oppfølging av lærlinger. Vi søker etter kandidater som ønsker å være lærling i Akvakulturfaget innen matfisk i regionen, og vi har produksjon på anlegg fra Havøysund til Loppa.

Les mer om stillingen og søk her
Cermaq BB2021 29

Vi søker lærlinger i Akvakulturfaget i Nordland

Vi i Cermaq Norway har tradisjoner og gode erfaringer med rekruttering av lærlinger. Vi er alltid på utkikk etter unge talenter som har et engasjement for faget og et ønske om en karriere i næringen. Vi søker nå etter kandidater som ønsker å være lærling hos oss i akvakulturfaget innen flere fagområder i Nordland.

Les mer om stillingen og søk her
Landskapsbilde som viser sjø og snødekte fjell nord for polarsirkelen

Elektriker

Ledig stilling som elektriker i flotte Nordland. Vi søker deg som har lyst på en variert arbeidsdag i en spennende næring. Stillingen ligger under vår tekniske avdeling, som støtter våre lokaliteter innen settefisk og matfisk i tillegg til slakteri og administrasjon.

Søknadsfrist: 26.11.23

Les mer om stillingen og søk her
Cermaq BB2021 39

Tekniker

Vi er på utkikk etter ny tekniker ved vår teknisk avdeling i Steigen. Teknisk team er stort og allsidig med høy kompetanse innen flere fag. Du vil blant annet støtte våre lokaliteter for settefisk og matfisk, og vi søker derfor en medarbeider som trives med en variert arbeidsdag.

Les mer om stillingen og søk her
Cermaq BB2021 41 gruppebilde Alta kuttet

IT Support Konsulent

I Alta har vi ledig stilling til deg som trives med å finne gode løsninger og liker å yte service. Med til stillingen følger et veldig godt arbeidsmiljø!

Søknadsfrist 10.desember.

Les mer
Nordfold prat ved vindu

Trainee

Er du nysgjerrig og resultatorientert? Vil du være med å forme utviklingen? Vi søker kandidater til 2 årig trainee program fra høsten 2024!

Les mer om stillingen her! Søknadsfrist 10.januar 2024.

Åpen søknad

Send oss gjerne en åpen søknad