Karriere

Et hav av muligheter

Å produsere sunn mat på en bærekraftig måte er meningsfullt arbeid. I vår verdikjede fra smolt til filet er det mange ulike arbeidsoperasjoner som er nødvendige. Fellesnevneren er kompetanse.

Cermaq BB2021 03

Har du et ønske om å bidra til utvikling av fremtidens løsninger innen bærekraftig matproduksjon?

Cermaq Norway omlegger kontinuerlig til en mer datadrevet og automatisert produksjon. Dette krever at det er kontroll på datakilder, og at disse enkelt kan tilgjengeliggjøres for de som trenger informasjon. Dette er noe av bakgrunnen til at vi nå søker en ny Data Engineer. Du vil inngå i vår avdeling Applications & Digital Improvement som totalt teller 8 ressurser hvorav 2 er dedikert til data og innsikt. Vi sitter i flotte lokaler i Barcode i Oslo med kort vei til det meste. Teamet er et lite, men kompetent fagmiljø og rett ressurs må være motivert av å bidra inn i dette ved å dele av egen kunnskap og innsikt på tvers, så vel som å kontinuerlig videreutvikle denne. For å gi deg som kandidat et bedre bilde på hvem - og hva vi søker, så vel som innsikt i Cermaqs kultur og arbeidsmiljø har vi spilt inn en podcast med Lisbeth Pedersen og Alok Gupta. Lytt til denne her: https://on.soundcloud.com/jKPoi8V92KuHtvn17

Les mer og søk her
Cermaq BB2021 32 1

Assisterende Driftsleder Settefisk Forsan

Vår nåværende Assisterende Driftsleder har takket ja til nye utfordringer i bedriften, og vi søker derfor deg som er nysgjerrig og interessert i næringen, og ønsker bli en del av vårt team. Som Assisterende Driftsleder vil du få varierte og spennende oppgaver, og du får anledning til å være tett på og en del av den praktiske produksjonen. Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø, få gode og engasjerte kolleger som brenner for god drift og utvikling.

Søknadsfrist 20.mai 2024

Les mer og søk her
Cermaq BB2021 35

Vil du jobbe med lønn og har et øye for å finne forbedringsmuligheter? 

Ønsker du å starte eller bygge videre på din karriere innen lønn med et eventyr i fantastisk vakre Nord-Norge? Vil du bli en del av en fagavdeling som støtter og samarbeider tett med ledere og ansatte?  Som lønnsmedarbeider hos oss får du jobbe med et bredt spekter av oppgaver knyttet til lønn, systemer og effektivisering av rutiner og prosesser. Her vil du lære mye om oppdrettsbransjen og kan utvikle deg videre. Vi tilbyr også kontorsted i Steigen i Nordland eller Hammerfest i Finnmark.

Søknadsfrist 26.mai 2024

Les mer og søk her
Cermaq BB2021 23 2

Tilkallingsvikarer Slakteri Steigen

Vi søker produksjonsmedarbeidere til vårt slakteri i Steigen (N2284). Høsten 2024 vil vi ha økt produksjon og vi søker derfor etter tilkallingsvikarer som kan bidra i perioden fra og med uke 30 og ut året. Slakteriet i Steigen er et av de mest moderne prosessanleggene i Norge og vi har kapasitet til å slakte ca. 250 tonn laks pr. skift. 

Vi setter pris på fagkompetanse og erfaring, men her kan også de uten utdanning og erfaring søke. Det må regnes med 2-skift, så du må være fleksibel i forhold til arbeidstid.

Søknadsfrist 31.mai 2024

Les mer og søk her
Forsan Nordland 11

Faglig ansvarlig elektriker

Service og vedlikeholdsavdelingen i Finnmark styrker teamet med en som kan ha fagansvaret som elektriker. Stillingen er administrativ, enten på kontoret vårt i Alta eller Hammerfest, men du må også jobbe praktisk ved våre matfisklokaliteter i regionen. 

Søknadsfrist 2.juni 2024.

Les mer og søk her
Cermaq BB2021 26

Produksjonsmedarbeidere Ventemerd

Vi søker etter deg som ønsker nye utfordringer, da vi nå har to ledige stillinger som produksjonsmedarbeidere på ventemerd ved Slakteri Steigen (N2284). Slakteriet i Steigen er et av de mest moderne prosessanleggene i Norge og vi har en kapasitet til å slakte ca. 250 tonn laks pr. skift. Vi søker nå medarbeidere som kan ivareta laksen i overgangen fra brønnbåt til slakteriet. I vakre Steigen har du nå muligheten til å bli en del av et ledende selskap sammen med et engasjert og sterkt fagmiljø.

Søknadsfrist 5.juni 2024.

Les mer og søk her

Åpen søknad

Send oss gjerne en åpen søknad